Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


 
 
Αυτή είναι η χιουμοριστική πλευρά του ζητήματος. Υπάρχει όμως και η σοβαρή, που λέει και επιτάσσει την άμεση συνεργασία του συνόλου της αριστεράς  για να απαλλαγούμε από τους δοσίλογους που κάθε επιπλέον ώρα παραμονή τους στην εξουσία σημαίνει όλο και περισσότερα δεινά για το λαό.
Και, διάολε, δεν μπορεί το κόμμα του Καμένου με τις άκρως συντηρητικές απόψεις να βρίσκει σημεία προσέγγισης και συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να μη μπορεί να βρει ούτε ένα λόγο που θα πρέπει να συμπαραταχτεί σε ένα κοινό αγώνα για ένα κοινό σκοπό.
Εντάξει, το όραμα είναι μια αταξική κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αλλά μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε το Σαμαρά με το Βενιζέλο, τους υπηρέτες του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου, να μας κρατάνε με το λουρί στο σβέρκο;
Θεωρεί δηλαδή η ηγεσία του ΚΚΕ καλύτερο το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και τη ΝΔ  του Σαμαρά από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα; Αν ναι να μας το πει, καθαρά και χωρίς επαναστατικές φιοριτούρες και ήξεις αφίξεις. Για να ξέρει κι ο κόσμος της αριστεράς τι ακριβώς ψηφίζει.

Καλό μήνα.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: