Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΣΤΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ


Οι στυλοβάτες του Σαμαρά (αμφιβάλω αν είναι και της ΝΔ) Γεωργιάδης και Βορίδης, δεν φαίνεται να είναι και σίγουρο ότι μπορούν πια να αντλήσουν ψήφους από το ακροδεξιό ακροατήριο, αφού πέρασαν στη σφαίρα της γραφικότητας.
Με τις φωνές (τσιρίδες) ο ένας και το μειλίχιο ύφος ο άλλος δείχνουν να απολαμβάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του αρχηγού. Το ότι απέπεμψε από το υπουργείο  τον Άδωνη και τον αντικατέστησε με τον έτερο Καππαδόκη δεν σημαίνει πως έπαψε να εμπιστεύεται τις ικανότητές του αλλά το έκανε για διατήρηση των κομματικών ισορροπιών. Μακάρι να μπορούσε να τους έχει και τους δυο σε υπουργικούς θώκους και ακόμα-ακόμα στο πλάι τους να διατηρούσε και το Μπαλτάκο, που μοίρα κακιά τον βάσκανε…

Τώρα, βέβαια, μέσα από αυτό το χώρο το να προσπαθείς να ξεχωρίσεις τους δεξιούς από τους ακροδεξιούς είναι κάπως άκομψο, αν και ακόμα και ανάμεσα στους λύκους πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα είναι πιο λύκοι...

2 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Εν ολίγοις, φίλε μου -κι ας μου επιτρέψουν την ιεροσυλία ο Σιμόν Μπολίβαρ κι ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες- θα μπορούσαμε να βάλουμε ως τίτλο "Ο Σαμαράς μέσα στον λαβύρινθό του". Χεχε!

KOYKLITIS είπε...

Λωτοφάγος

Τυχερός είναι γιατί, απ΄ ότι δείχνουν τα πράγματα, από το λαβύρινθο θα τον βοηθήσει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές, στέλνοντάς τον στο σπίτι του να ηρεμήσει.