Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Το όραμα του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο ¨αδελφό¨ κόμμα της Βόρειας Κορέας για το χαμό του μεγάλου ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ!
Στην αρχή νόμισα πως ήταν πλάκα, οπότε για να βεβαιωθώ πήγα στο Ριζοσπάστη και διάβασα ένα κείμενο, που αν δεν σου προκαλούσε αηδία μέχρις εμετού, σίγουρα σου έφερνε νευρικά γέλια!
Τώρα ξέρει πια ο καθένας ποιο ακριβώς είναι το όραμα του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό. Η εκκλησία, η εργατική τάξη που πιστεύει στις φαντασιώσεις της Κανέλλη  και οι ελέω Θεού κληρονομικοί ηγέτες τύπου Κιμ…(Δεν ξέρω αν και η Κίνα περιλαμβάνεται στον τύπο του σοσιαλισμού που ονειρεύεται η ηγεσία του ΚΚΕ για τη χώρα μας).
Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να πάψει ο Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α να απευθύνονται στο ΚΚΕ καλώντας το σε συνεργασία. Η σημερινή του ηγεσία  έχει σχέση με το σοσιαλισμό όση ο Πούτιν με τη μαρξιστική θεωρία.
Μιλάω για την ηγεσία, αλλά και ο κόσμος που ακολουθεί αυτή την πολιτική απομόνωσης δεν έχει λιγότερες ευθύνες.
Ας ανοίξουν τα μάτια, οι χιλιάδες που το ακολουθούν με θρησκευτικό φανατισμό, για να δουν που οδηγεί αυτή η τακτική κι ας πάψουν να μας ζαλίζουν με πορείες και συνθήματα του περασμένου αιώνα.
Αν είναι να παλέψω για να φέρω στην εξουσία ένα κόμμα που θεωρεί έναν αιμοσταγή δικτάτορα λαϊκό ηγέτη, άσε, καλός είναι κι ο Παπαδήμος-για να μη σου πω κι ο Καρατζαφέρης!

5 σχόλια:

Swell είπε...

Μετά το "ευαγγέλιο" για τον Κιμ, ο Ριζοαπάστης έγραψε ένα λίβελο κατά του Χάβελ, έτσι για να ισορροπήσει η "μαούνα." Το επίπεδο των οπαδών του το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας τα "κατορθώματα των "δοξασμένων" ΚΝΑΤ.

KOYKLITIS είπε...

Swell
Όταν ο φανατισμός γίνεται μπούσουλας μιας, όποιας, ιδεολογίας το αποτέλεσμα είναι ένα: Μεσαίωνας!

Χρήστος Γ. είπε...

Σωστός!!!

KOYKLITIS είπε...

Ευχαριστώ και με χαρά σε καλοσορίζω στο σπίτι μου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ
http://www.snagfilms.com/films/title/yodok_stories