Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Σκυλίσια ζωή










Στον παράπλευρο δρόμο της λεωφόρου Κύμης στο ολυμπιακό χωριό, και γύρω σε μήκος πεντακοσίων μέτρων, οι σκάρες της αποχέτευσης αφαιρέθηκαν όλες!
Αυτή η δουλειά βέβαια δεν μπορεί να έγινε από τους πακιστανούς που με καρότσι σουπερ μάρκετ μαζεύουν από τα σκουπίδια ότι…χρήσιμο άχρηστο, αλλά μάλλον από τους πιο ¨οργανωμένους¨ αθίγγανους...
Το θέμα είναι πως σε λίγο, και αν συνεχιστεί με αυτό το ρυθμό η εξαθλίωση της μάζας, κι αφού θα έχουν εξαντληθεί οι σκάρες τα καλώδια και τα ¨πλούσια¨ σκουπίδια , η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο άγρια και στην κυριολεξία θα αρχίσουμε να τρώμε ο ένας του άλλου τις σάρκες!
Πριν πιάσουμε πάτο κάτι πρέπει να γίνει, αλλά τι;
Η αριστερά, που θα μπορούσε να ήταν μια κάποια λύση, δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη στον κόσμο, εξαιτίας της πολυδιάσπασής της.
Οι αγανακτισμένοι στις πλατείες, έτσι ασύνδετοι, μάλλον προς το γραφικό φέρνουν παρά λύση μπορούν να δώσουν, αφού βρίζουν τους πάντες και τα πάντα χωρίς να κάνουν διαχωρισμό προσώπων και κομμάτων, έτσι που σου δίνεται η εντύπωση πως περιμένουν ή το χριστό να κατέβει από τους ουρανούς ή κάποιο σωτήρα με μπερέ!







Δεν υπάρχουν σχόλια: